Ако сте на пазара за качествена журналистика на английски език не бихте могли да намерите нещо по-добро от DemocracyNow!. Програмата е един час всеки делничен ден. Видео, но се излъчва и по радиостанции, та хората се съобразяват и може да се слуша в колата. Има пълен архив на всички видео материали  транскрипти. Сегментите са нарязани и разпределени по клипове с текст.

Започва в начало с общи новини от света и Америка, после има различни по брой и дължина сегменти. Понякога гостите са там за 5 мин, понякога са по две предавания. Това е. Колкото и да залитате в дълбочина по различни въпроси, DemocracyNow! трябва да си остане първи приоритет.

Ако имате още време за горене мога поименно мога да ви препратя към Glenn Greenwald, Jeremy Scahill и Chris Hedges. Дълбоката емпатия, състрадание и чиста любов идваща от тези хора са заразяващи. Ако изслушате аудиокнигата War is a Force That Gives us Meaning на Chris Hedges… е първо ще поревете една седмица, но после светът ви ще се промени.

А, ако сте гладни за още… е дотогава вече няма да има нужда да казвам.

П.П. Между другото това горе не е шега работа. Един приятел попадна на токсичната помийна яма наречена Алекс Джоунс за политическото си пробуждане. Още не се е върнал от тъмната страна. Внимателно да не потънете някъде!