Вижте това грозно представление. Този индивид счита за постижение това, което е основание за уволнение.

 

Вижте какви кадри подготвя. Хора, които не разбират научния метод. Хора, които комай дори не осъзнават, че са сведени до нивото на шамани. Медицината трябва да е основана на научния подход, а науката е повече от категорична – хомеопатията е измама.

Но да разгледаме двата примера на продукта, който този “учен” произвежда в повереното му учебно заведение.

Номер 1:

“Защото, всеки един пациент, първата му работа е да дойде и да попита в аптеката. Особено за най-нашумелите в момента хомеопатични продукти. И искат да имат адекватно отношение от нас. Искат да имат точната информация. Почват да ни питат за различни комбинации, което е много важно. И ако нямаме тази информация няма как да я представим на пациентите и те да получат адекватно лечение. Тъй като хомеопатията е техният избор

Каква е тази “точната информация”? Цитати от листовки на хомеопатични продукти? Не, точната информация означава да им кажете, че хомеопатията е плацебо, което не работи и е по-добре да си похарчат парите за какво да е друго – дори за по-силна храна. Това е точната информация. Говори се за “адекватно лечение” при положение, че хомеопатията е точно обратното на адекватно лечение. Тези хора дали разбират мисията на учебното заведение в което се намират? И накрая се дава “хомеопатията е техният избор” като някакъв вид аргумент за хомеопатията. Ами тогава защо учите в тоя университет ако накрая сте на едно ниво с всеки льольо от улицата дето чул, недочул?

Номер 2 не е много по-различно. Поне си призна, че е важна “за нас ползата”.