Добрата страна на президентството Тръмп, част поредна.

Покрай решението на САЩ да вземат и последното от палестинците:

Чуйте само какво казва. “Изпълнявайте каквото ви се казва или сте без нас, не ни пука“. Не ни пука, а? Хмм, че ако взаимоотношенията ни са такива, то това отношения на партньори ли са или на шеф-подчинен? Имперският декрет е все така в игра, но вече имаме поне късмета да не е с добавената обида да ни бъде продаван от пропагандата като нещо различно…

Все пак тръмпизмът не е започнал с Тръмп, той е просто една своеобразна кулминация. Републиканците от край време мислят единствено за донорската класа и ползват расизма за политически цели. Американската държава винаги е гледала на ООН като продължение, инструмент, на своята власт.

Тръмп отнема възможността за преструвка! Като един гениален брандинг експерт изисква всеки да положи клетва за лоялност. Брандинг, от английски за жигосване. Перфектната метафора!

“Ще преглътнете всички нелепици на моето президентство… Защо? Защото искате да прехвърлите трилион долара от 99% към горния 1%, затова! Ако аз не съм способен да прикрия голата злонамереност на своето управление, то на вас отнемам претенцията, че сте с нещо по-добри от мен. Ако ще си тръмпист, ако искаш да участваш в този престъпен картел искам тотална лоялност. Ето тука дамгата с моя бранд, ще бъдеш жигосан по челото, чак после може да се присъединиш към големия грабеж!”.

Нещо такова:

Каролев хирес.ФреяСЕп

Както г-н Каролев би казал, WINNING!